Voor jongere

Wil jij jezelf ontwikkelen, nieuwe mensen ontmoeten én een leuke tijd hebben?

Tijdens een MDT-traject bij SplashImpact ga je aan de slag in de zwemsport als trainer, coach, begeleider en/of vrijwilliger bij evenementen of in de zwembadhoreca. Je krijgt de mogelijkheid om – kosteloos – relevante opleidingen te volgen, zoals EHBO, Zwemmend Redden voor Zwembaden of KNZB niveau 2, en je wordt persoonlijk begeleid.

Search

Een MDT-traject ziet er als volgt uit...

Stap 1: Aanmelding
Je meldt je aan bij je eigen praktijkorganisatie (bijv. zwemvereniging) of je meld je direct bij SplashImpact.
Stap 2: Intake
Samen met je praktijkbegeleider maak je een plan voor je MDT-traject.
Stap 3: Opleiding
Je volgt bij onze partners kosteloos een relevant opleiding. Keuzes zijn: A) KNZB zwemtrainer niveau 2, B) KNZB instructeur niveau 2 of C) EHBO en / of Zwemmend Redden voor Zwembaden en / of BHV.
Stap 4: Bijeenkomsten
Er zijn verschillende bijeenkomsten met de SplashImpact deelnemers. Zo kan je lid worden van de jongerenvertegenwoordiging en wordt er halverwege het traject een leerzame workshop georganiseerd.
Stap 5: Vrijwilligerswerk
Een belangrijk deel van het MDT-traject is het vrijwilligerswerk dat je uitvoert bij jouw praktijkorganisatie. Hier word je persoonlijk in begeleid.
Stap 6: Afsluiting
Het traject wordt afgesloten met een gezamenlijke bijeenkomst voor MDT-deelnemers en je inspanningen worden erkend met een certificaat.
Previous slide
Next slide

In totaal ben je gedurende 6 maanden in totaal 80 uur actief in de zwemsport. In overleg met je praktijkorganisatie deel je deze tijd in. Je kan er zo voor kiezen om elke week een paar uur te helpen bij trainingen of je kan in een korte periode heel veel uren maken. We passen het MDT-traject aan jouw situatie!